söndag 16 november 2008

långa dagar & sena nätter...

...but I like it!

Blev en riktigt trevlig dag igår, och tillbringade den i sällskap med fru Malin. Först några förvirrande men roliga timmar på Kunskap & Framtid, mycket att se och göra men frågan är hur mycket klokare man egentligen blev. Övertrötta som vi (och alla utställare också för den delen) var så bjöd besöket på mer och mindre pinsamma ögonblick, skotornsbyggande, tävlande, misslyckade intelligenstest och pennkastande. Gick i alla fall plus på besöket, eftersom vårt 90-plustorn resulterade i en biobiljett. Yey.
Lagade mat i lyan, utan Wien och Donau. Insåg att vi inte kunde reservera några biobiljetter, så åkte neråt till Bergakungen runt 21 för att upptäcka att det fanns 1 plats till varje film. Blev därför hemmabio (yep, bio) hos brorsan i Bjurslätt. Fight Club, inte direkt en godnattsaga.. haha.
Trötta men glada tog vi allt för sent bussen in mot stan, och dansade loss i några timmar på Nivå istället för att gå hem till sängen. Impulser är ju alltid bra.

Nu blir det barnvälsignelse i stan, har varit hemma och vänt i en timme för att packa väskan som ska ta mig till housen i eftermiddag.
Seeya.

1 kommentar:

malin sa...

hahaha... hur har jag missat att du har en blogg fanny? livet är konstigt. men jag fick mig ett gott skratt vid tanken på ditt pennkastande på mässan.. hahahhaa...