torsdag 14 maj 2009

another year & kite power

imorse var det upp tidigt som gallde (egyptisk tid - till och med innan 8, narmare bestamt 07.40. tidigast alarmtiden pa klockan hittills i gouna tror jag), for att ta en taxi till den stora staden soderut.
jag och elin har tillbringat dagen i el gouna for att forlanga visum. kom med arabisk hjalp fram till ratt stalle kl. 9 dar vi lamnade in vara pass och ansokningar. hade sedan 4 timmar att spendera i hurghada innan vi kunde hamta ut dem igen sa vi akte ner till den nya marinan och satt pa piren innan vi tog en marinapromenad och akte till metro supermarket for att handla diverse prylar.
sen akte vi tillbaka till passcentralen, gick fore den osynliga kon och hamtade ut vara pass.

sa nu har vi ett valfyllt skafferi med diverse pasta och 5 kg ris, ett antal konservburkar och dessutom ett egyptiskt visum for ett ar framat.

och imorgon borjar min KITEKURS! ar ingen annan i gruppen sa jag ska fa privatlektion och ge Kimo en rejal huvudvark. Yeah!



1 kommentar:

pia sa...

Kite verkar bra för bra för den som vill ha utmaningar (=du!): att lära sig att både åka skärm och att surfa i en och samma kurs, det är nåt det!