lördag 30 januari 2010

fjärde

ny uppdatering:

är nu halvt återställd efter att ha åkt på en vinterförkylning i sommarvärmen, så har varit lite halvoff i några dagar.
annars skiner solen fortfarande, vinden är tillbaka och havet är just nu klarblått i medelhavsfärg. friskt men kallt!
har varit på några dagsturer, åkte för några dagar sen till ett naturreservat (Silvermine) för att klättra, men hälften av utrustningen kom inte med så vi besteg berget och tittade på en sjuk utsikt istället. gick sen ner för att bada i en sjö med colafärgat vatten innan bubblan tog oss vidare en sväng förbi fish hoek och muizenberg för att äta fisk, sitta på stranden och hälsa på kompisar i muizenberg.
i förrgår tog vi oss åt andra hållet istället, inåt landet, för att åka genom sjuk natur med höga berg och senare vida vinlandskap för kiteing på en sjö 2 timmar härifrån. var som sagt sjuk så höll mig på stranden, men bara naturen gjorde det värt att åka med. att se solen gå ner med bergen i bakgrunden samtidigt som månen tittade fram var enormt vackert - naturen här i SA slår mycket annat.
blev igår väckta tidigt (för oss) av brandalarmet i hallen som gick igång, som tur var ingen brand utan bara nåt fel. gick ut på terrassen för att istället se två valar simma förbi. valfrukost och sen en tur till big bay för att surfa i det blåa vattnet, HELT utan vågor. sjukt vackert, kallt men grymt!
igår var det fredag, vi hade grill på terrassen och senare blev det en tur in till kapstaden för att tillbringa natten på long street.
idag har vi därför gjort i princip... INGENTING. SKÖNT.

Inga kommentarer: